ECODRY

Om ECODRY

 

ECODRY er jeres kvalificerede producent af den patenterede ECODRY løsning, til affugtning af vægge og bygningsværker. Succesen med ECODRY omfatter den ideelle blanding af traditionelt udviklede teknologier, innovative komponenter fra computerteknologier samt god gammeldags erfaring og know how, fra bevaringsværdige bygninger internationalt. ECODRY fungerer uden kemikalier og uden opgravning.

 

Systemet er miljøvenlig og fleksibel overfor enhver type byggemateriale og enhver objektstørrelse ECODRY opfylde behovene hos sine kunder. Derfor står vi for den højeste kvalitet, professionel service og værdi for pengene.

 

Tørre vægge, tilfredse kunder.

 

ECODRY ønsker tilfredse kunder. Det kan vi kan kun opnå hvis vi handler ansvarligt og gøre det bedste for bevarelse og rehabilitering af dine bygninger, din arbejdsplads, dit hjem.

Hvad vi gør - vi gør det med lidenskab. Vi sætter os i vores kunders sted og arbejde med vores kunder som partnere. Den enkelte tilpassede løsning for vores kunder har altid første prioritet.

 

ECODRY ønsker den højeste tekniske kvalitet. Derfor er vores teknologi konstant ledsaget af fagligt uafhængige målinger og kontrol.

 

ECODRY står for faglig kompetence. Alle vores konsulenter har mange års erfaring i affugtning vægge.

 

ECODRY står for mennesker med færdigheder. Vi anvender miljøvenlige teknologier i produktionen og brugen af vores systemer. Vores systemer er bevist uskadelige for mennesker og dyr.

En fantastisk fæstning, hvor de desværre også bøvler med opstigende fugt.
Sagrada Família eller mere formelt Temple Expiatori de la Sagrada Familia, er en ufærdig kirke, i Barcelona, Catalonien, Spanien, der betragtes som arkitekten Antoni Gaudís mesterværk.

Vores referencer strækker sig internationalt fra private husejere, til store bevaringværdige bygninger, som her øverts, Fæstningen: Suomenlinna, Finland.

 

Se vores helt egen tegnefilm

Her fra Maria kirken, Tyskland udført af vore tyske kolleger..

Copyright @ ECO Danmark All Rights Reserved